Mostrant de 1 a 10 de 19 notícies disponibles
-
La revolució dels multi-ingredients funcionals
-
Neix la Càtedra Uriach de Nutracèutica
L'objectiu és impulsar el coneixement de la nutracèutica i els complements alimentaris en l'àmbit educatiu, professional i social i crear noves línies de recerca en aquest camp
-
L’oli d’oliva verge sense filtrar té efectes antihipertensius
El Grup de Recerca en Nutrigenòmica de la URV participa en aquesta recerca, que ha demostrat en experiments amb animals els beneficis cardiovasculars que pot tenir aquest tipus d'oli pel contingut en pèptids amb activitat antihipertensiva
-
Tarragona acollirà el proper congrés científic de l’associació NuGO
El grup de recerca en Nutrigenòmica de la URV participarà en l'organització d'aquesta trobada anual, que reunirà al setembre del 2020 més de 200 científics europeus per debatre sobre nutrició molecular
-
L’homenatge a Cinta Bladé posa en valor la trajectòria científica de la catedràtica de Bioquímica i Biologia Molecular
Els seus companys editen una recopilació de textos que parlen de la investigadora des de les vessants acadèmica i de recerca
-
Primera evidència científica dels efectes beneficiosos de la fruita segons la procedència i estacionalitat
Una recerca del grup de Nutrigenòmica de la URV apunten per primera vegada que el consum de fruita amb un alt contingut en polifenols modula la funcionalitat de l'organisme de manera diferent en funció de si es consumeix en l'època de l'any que pertoca o fora de temporada
-
La Dra. Paqui Bravo va parlar sobre pèptids bioactius al Congrés de la SEBBM
-
El doctorand Miguel Martín va rebre el segon premi de pòsters de la NuGOweek 2018
-
Nou projecte per fer un pol d’innovació en l’àmbit de la nutrició i la salut
-
L’estudiant de doctorat Lisard Iglesias parla sobre polifenols al Pint of Science